Culinarydesign.cz
Cukrářské potřeby
Čokoláda
Pomůcky pro zpracování čokolády
Pomůcky pro zpracování čokolády
Nově v nabídce
Speciální digitální teploměr pro temperování – Silikomart
325 Kč
Zobrazit
Temperovací přístorj na čokoládu 2 nádoby 1,5l – bez krabice- Martellato
8 474 Kč
Zobrazit
Fólie pro balení čokolád – zelená 10x10cm 150ks – Decora
142 Kč
Zobrazit
Cukrářský teploměr +300°C až -50°C – Decora
377 Kč
Zobrazit
Temperovací přístroj na čokoládu – Stadter
2 000 Kč
Zobrazit
Lžíce na zdobení s čokoládou – Wilton
75 Kč
Zobrazit
Ibili Sada vidliček pro čokoládové bombony 3 ks
193 Kč
Zobrazit